Print

Description

Cerco lavoro part-time presso persone anziane (preferibilmente signore autosufficienti) come
dama di compagnia, accompagnatrice a visite specialistiche e a tutto ciò che ha a che fare con servizi fuori casa come :spesa al supermercato, disbrigo pratiche in uffici, prescrizione ricette mediche,passeggiate e intrattenimenti culturali(cinema, teatro,visite parchi botanici, conoscenza del territorio e della storia dell’isola d’Ischia). No badante. Massima serietà.
Info:081/905400-----------3475546838

Information

Via Maronti, Barano D'ischia, NA, Italia

Contact

You don't have the right to see the ad contact, login here
nopic

Products Made in Ischia

MieleRuffano Agricultural Company
Citrus Honey
The package contains 6 380 ml jars with about 480 ...

cremaScapriccio Bistrot
A' Piperna
La Piperna dello Scapriccio original bitter Ischitano from the various properties based on PIPERNA.

Chilli jamAzienda Vitivinicola Colella Giosuè
Chilli jam
Made with chilli, peppers, apples, salt and sugar.

cremaIschia Beauty
Soothing Mask
Mask indicated to soothe red and irritated skin ..

CleanserIschia Thermae
Cleanser
Rich water-soluble emulsion, suitable for all skin types. Gently cleanses delicately respecting the natural pH of the skin

cremaNaturischia
Typical products of Ischia
Wide choice of typical products of Ischia, from the famous limoncello, to the piperna, the aromas, the jams, the biscuits, the honey, the preparations, ...

Magazine Ischia news & eventi

Guides of Ischia.it

Le Guide di Ischia newsTo know and move on Ischia

Contact ischia.it

  • Indirizzo P.zza Trieste e Trento, 9
  • Telefono +(39) 0813334747
  • fax +(39) 0813334715
  • email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Sito web www.ischia.it
  • skypeCall center

Info on Ischia island

  • Surface: 46 Kmq
  • Hight: 789 mt
  • Lat.: 40° 44',82 N
  • Long.: 13° 56',58 E
  • Periplus: 18 miglia
  • Coasts: 51.2 Km
  • Cities: 6
  • Inhabitants: 58.029

Social

Sottoscrizione al feed

Subscribe to our Newsletter